Főoldal
Belépés
Nyeremények
Így nyerhetsz
Játékszabályzat
Kapcsolat
Nyertesek

NyereményekVálasztható napi ajándékok

Piroska termosz

Ez a szuper és egyedi Piroska duplafalú fém termosz nem csak abban segít, hogy magaddal vihesd kedvenc frissítőd mindenhova, de segítségével szörpöd hideg marad, vagy a szörppel ízesített teád melegen tartja.

Piroska vizespalack

Nyerd meg az egyedi Piroska vizespalackot, amely segítségével kedvenc szörpöd most egész nap elkísérhet. Szörp, víz, kupak rá és már rázhatod is össze, hiszen a fedél cseppmentesen zár.


Választható heti ajándékok

Polaroid fényképezőgép

Mik azok a "régi jó dolgok"? Olyan kedvenc tárgyak, amelyek ma is szívesen használunk. Nyerj most egy polaroid rendszerű instant fényképezőgépet. Ne feledd, hogy ezzel a fényképezőgéppel azonnali és megismételhetetlen képeket készíthetsz. Írj az elkészült kép hátuljára egy kedves üzenetet, és máris kész az egyedi és megismételhetetlen ajándék.

Sony digitális fényképezőgép

Kicsi, szép, jobb képet csinál, mint a telefonod és elfér a zsebedben, mi az? A Sony digitális kompakt fényképezőgépe, amely 20 megapixeles szenzorával szuper minőségben örökíti meg az élményeid.


Választható főnyeremény

500.000 Ft bankkártyán

Az ajándék, aminek mindenki örül, ehhez nem fér kétség. Gyűjts össze 5 db blokkfeltöltést, és részt vehetsz a sorsoláson, ahol megnyerheted az 500.000 Ft szabadon felhasználható összeget. Az adóval sem kell törődnöd, most azt is mi álljuk!

NIU elektromos robogó

A kedvenc szörp finomságod mellett most élvezheted az életet egy környezetbarát NIU robogóval is. A NIU és BOSCH közös fejlesztése Panasonic akkumulátor rendszert használ, és akár 35 km hosszan járhatod be vele a környéket, akár 40 km/h sebességgel. Menő és környezetbarát.
?>